clik disini

My Blog List

clik here

Saturday, 23 July 2011

UFO dan Makhluk Asing - Propaganda Dajjal

Saban tahun kita disuapkan dengan filem-filem sains fiksyen mengenai makhluk asing dan UFO. Sehingga ramai yang beranggapan makhluk asing itu wujud. Benarkah begitu?

Mari kita kaji bersama-sama dan fikirkan sejauh mana logiknya. Atau sebaik-baiknya kita rujuk pada kitab al-quran jika kita merasa ragu-ragu mengenai perkara ini.

Dari segi logik akal, seperti yang kita maklum, pihak Amerika berbekalkan sumber kewangan dan sokongan dari ejen-ejen dajjal, telah memberi gambaran pada kita tentang UFO dan makhluk asing melalui filem-filem mereka. Tidak cukup dengan itu, mereka dengan bantuan para saintis dan pihak ketenteraan telah berganding bahu untuk membina bermacam-macam jenis kenderaan yang boleh terbang dengan teknologi yang tinggi lagi canggih.

Setelah menggunakan pengaruh media cetak, media elektronik dan sebagainya, pakatan jahat ini telah dapat mempengaruhi sebilangan penduduk dunia. apatah lagi sejak akhir-akhir ini semakin kerap filem-filem dari barat mengenai penaklukan makhluk asing di bumi.

Tidak cukup dengan itu, untuk menambahkan kesan seperti realiti tentang kewujudan makhluk itu, mereka telah mengelilingi dunia berbekalkan kapal angkasa yang telah mereka cipta sendiri untuk menakut-nakutkan kita. Dan terbukti setelah semakin ramai mengatakan mereka nampak sendiri dengan mata kepala mereka tentang UFO yang dikatakan terbang diruang angkasa berhampiran kediaman dan kawasan sekitarnya.

Dan yang terbaru, UFO yang seperti dikatakan itu sudah pun menyinggah di negara jiran kita iaitu Indonesia, dan siap memberikan tanda atau bukti kedatangan mereka dengan corak-corak aneh (biasanya bentuk geometri).

Berbekalkan teknologi, tiada apa yang mustahil di dunia moden ini..walaupun ramai yang mengatakan corak-corak aneh itu bukan manusia yang melakukannya, tetapi segelintir masih mempertikaikanya.

Aneh memang aneh..tetapi Allah telah mengurniakan akal untuk kita berfikir..jadi fikirkanlah..

CORAK unik berbentuk bulatan yang ditemui petani di tujuh petak sawah di Slemen, Yogyakarta.


Mungkin memang tidak mustahil, tidak lama lagi pakatan-pakatan jahat dari geng dajjal ini akan menggunakan  muslihat ini untuk menyerang seluruh dunia. Merekalah makhluk asing itu dan mereka jugalah akan datang menjadi penyelamat. Lakonan hebat apakah yang mereka ingin mainkan ini? Kita terpaksa juga tunggu dan lihat apakah muslihat mereka seterusnya.. Popular Posts

clik here