clik disini

My Blog List

clik here

Thursday, 21 July 2011

Datuk Siti Nurhaliza miliki Kondominium Mewah RM20 juta

datuk siti nurhaliza membeli kondominium mewahWah, Terkejut sekejap MyGosip bila mendengar Datuk Siti Nurhaliza membeli penthouse mewah dihadapan KLCC dengan harga lebih RM20 juta.. Ada gosip-gosip yang mengatakan penthouse mewah tu adalah hadiah harijadi yang ke-32 daripada Datuk K kepada Datuk Siti Nurhaliza.. Kalau betul la gosip tu.. memang sangat bertuah la Datuk Siti Nurhaliza ni kan.. Hadiah harijadi sampai berjuta-juta..

Betul atau tidak Kondominium mewah itu adalah milik Datuk Siti Nurhaliza masih lagi menjadi tanda tanya.. kita tunggu je la Datuk Siti Nurhaliza bagi komen mengenai gosip ni nanti.. Tapi sudah ada jiran-jiran tetangga yang ternampak Datuk Siti Nurhaliza dalam lift menuju ke tingkat 40 keatas dekat kondominium mewah tu..
Apa-apa pun MyGosip tumpang bangga la.. ada jugak Celebrity Malaysia yang tinggal kat kondominium mewah yang beharga puluhan juta ringgit ni.. Duduk depan KLCC lagi tu.. Ada ura-ura mengatakan penthouse mewah Datuk Siti Nurhaliza tu terletak di kondominium The Troika.. Jom layan gambar kat bawah…
rumah baru siti nurhaliza
rumah siti
rumah siti nurhaliza
kondominium siti nurhaliza
penthouse mewah siti nurhaliza

Popular Posts

clik here