clik disini

My Blog List

clik here

Monday, 18 July 2011

Gambar anak kembar Ziana Zain

gambar anak kembar ziana zainAkhirnya, Ziana Zain memperkenalkan juga anak kembarnya kepada media semalam di Majlis Slim World Beauty House. Anak kembar Ziana Zain yang dilahirkan sepasang, lelaki dan perempuan diberi nama Muhammad Ariel Armin Zharin dan Siti Nour Kaseh Armin Zaharin yang kini sudah pun berusia 8 bulan. Gambar anak Ziana Zain ni memang comel kan..

Menurut Ziana Zain juga, dia bukanya sengaja untuk tidak memperkenalkan bayi kembarnya sebelum ini, tetapi diatas nasihat doktor, Ziana Zain terpaksa menyorokan anak kembarnya kepada umum kerana anak kembarnya dilahirkan dengan tidak cukup bulan. Selain itu Ziana Zain juga menceritakan detik cemas yang hampir meragut nyawanya ketika ingin melahirkan Muhammad Ariel dan Siti Nour Kaseh…
“Saya hampir mati melahirkan anak-anak saya. Seminggu sebelum melahirkan mereka, tekanan darah saya naik sehingga melebihi tahap 200 bacaan atas.
“Bukan saya hendak sorok bayi kepada peminat dan media. Sebenarnya Saya dimasukkan ke dalam unit rawatan rapi sehingga melahirkan anak. Mereka lahir tak cukup bulan.
“Selepas bersalin saya dan anak-anak saya tidak sihat. Doktor tidak membenarkan anak saya terdedah demi kesihatan mereka. Sebab itulah saya tidak dapat memenuhi permintaan media yang mahu merakam gambar mereka”.
“Cukuplah… inilah pengalaman terakhir melahirkan anak. Saya dah rasa bagaimana seksanya nak mati,” kata Ziana.
Taniah buat Ziana Zain kerana memiliki anak kembar yang comel, kami berharap Ziana Zain mampu mendidik anak kembarnya sebaik yang mungkin, apa-apa pun jom kita layan gambar anak kembar Ziana Zain ni…
gambar anak kembar ziana zain
anak kembar ziana zain
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

clik here